2008/09/01

Τι;

άσε με βρε συ. αμάν πια με τις φωτογραφίες. όπου σταθώ, όπου κινηθώ, όπου χασμουρηθώ, όπου τι άλλο. τι μανία και αυτή; τόσες έχεις βγάλει. τι τις θες; αφού είμαι εδώ. να. δεν με βλέπεις; τσα! πω πω πω και κάνει μια ζέστη σήμερα. σκιά. σκιά. σκιά. πού είναι η σκιά; νάτη. άντε πάλι. αχ άσε με να χουζουρέψω. ναι καλά. αν νομίζεις ότι θα με ξεγελάσεις πάλι με το πάάάμεεε βόλτα, είσαι πολύ πολύ γελασμένος. και τι χαμογελάνε με τις εκφράσεις μου; ποτέ μου δεν το κατάλαβα. εγώ γελάω με τις δικές σου; ή με των άλλων; στρίβω το κεφάλι. ε και; πού το βλέπεις το περίεργο; και την ουρά κουνάω. όσο και να λες πάάάμεεε και πάάάμεεε και πάάάμεεε δεν το στρίβω. που να χτυπηθείς κάτω. τώρα ήρθαμε. πες το όσες φορές θες. την βλέπω την μηχανή στα χέρια σου. αν και τώρα που το σκέφτομαι, λες; να πάμε ακόμα μία; μπα. βαριέμαι. κουράστηκα κιόλας. μην με βλέπεις έτσι μέσα στην καλή χαρά κάθε μέρα. ειδικά όταν σε βλέπω. τι να κάνουμε; σου έχω αδυναμία. το ξέρεις. μεγαλώνω και εγώ. πάλι καλά που με κούρεψες. άργησες φέτος. το ξέχασες; τι με άφησες με την τρίχα να ταλαιπωρούμαι στην ζέστη. τέλος πάντων. καλή καρδιά. και με σένα την καλύτερη. αδυναμίες είναι αυτές.

με εκνευρίζουνε και μένα οι πευκοβελόνες. στο έχω πει; μπερδεύονται στα πόδια μου. με τσιμπάνε. άσε το άλλο το μισητό που κολλάει. ρετσίνι σε άκουσα να το λες. καλά άκουσα; θυμάσαι την άλλη φορά; πόση ώρα κάναμε να το ξεκολλήσουμε από τα πέλματα; αμ δεν φταίω εγώ. μόνο εγώ δηλαδή. οκ δεν το πρόσεξα. εσύ πού χάζευες; το πάτησες και εσύ, το πάτησα και εγώ. η κολλητή η φρίκη. μία ώρα προσπάθεια αποκόλλησης. του πανμισητού ρετσινοπευκοβελονομίγματος. παραλίγο να ξεκολλήσουν και τα πέλματα μαζί. πόσο ανόητες μπορεί να είναι; ειδικά όταν χώνονται στην μύτη καθώς μυρίζω. σιχτίρι. μπλέκονται και στις τρίχες. άστα να πάνε. τέλος πάντων.

και οι άλλες οι ανόητες οι κουτσουλιές; μα συγνώμη; είναι πρέπον; σαν να περπατάω και να χέζω όπου βρω. όπου βρεθούν, όπου σταθούν αμολάνε και μία και δύο και τρεις. και καλά οι άσπρες. τι τρώνε ήθελα να 'ξερα. ασβέστη; τουλάχιστον καθαρίζονται τσακ μπαμ. και τι όλο φωνάζεις που πάω να τις γλύψω; να δω τι τρώνε θέλω να μάθω. οι άλλες οι μαύρες; οι πιο μισητές; πίσσα τρώνε; αυτές και αν δεν καθαρίζονται με τίποτα. εξαιτίας σας έχασα δύο τούφες την άλλη φορά. ανόητα περιστέρια. είπαμε, εδώ είναι η μεριά μου. τόσο ουρανό, από πάνω μου βρήκατε να χέσετε; τέλος πάντων. καλή καρδιά και πάλι. αλλά ελέγξτε λίγο την αφόδευση. αλήθεια κατουράτε; ή μόνο χέζετε; κατά βάθος μπορεί και να σας συμπαθώ. η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μπορώ να πετάξω ώρες ώρες. φαντάζομαι θα νοιώθεις τόσο ελεύθερος. πώς είναι να πετάς; να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα και με άλλες οπτικές; ή δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ; αυτήν την οπτική έχετε μόνο;


ποιος; ποιος; τώρα; σοβαρά; πού είναι; πού είναι; να δω. όχι ακόμα. περιμένουμε. θα το καταλάβω. μην ανησυχείς. θα το μυρίσω. θα το νοιώσω. θα κουνήσω και την ουρά. θα ανέβω και πάνω στα κάγκελα. αλήθεια. τι έχεις; έλα τώρα. δεν με ξεγελάς εμένα. τελευταία είσαι περίεργος. διαφορετικός. πιο κάτι. σκεπτικός να το πω; κουρασμένος να το πω; ανήσυχος να το πω; το μυαλό σου μία είναι αλλού και μία ακόμα παραπέρα. ούτε καν μου φώναξες που έπαιζα με τις κάλτσες τις προάλλες. γλυκιά μελαγχολική αισιοδοξία να το πω; που έχω ακούσει να το λες εσύ; μπα. κάτι άλλο είναι τελευταία. και κάτι άλλο. δεν με ξεγελάς εμένα. σε έχω μεγαλώσει εγώ, λέμε τώρα. από την μία βέβαια το καλό είναι σαν να καθόμαστε παραπάνω στο πάρκο. και άλλο που δεν θέλω. από την άλλη δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι. δεν με ξεγελάς λέμε. μην μου χαμογελάς έτσι. και καλά δεν τρέχει τίποτα. το βλέπω το χαμόγελό σου. βλέπω και την ματιά σου. τι να κάνω; να κουνήσω την ουρά; να στρίψω το κεφάλι; να! καλύτερα τώρα; σ' αγαπώ πολύ. το ξέρεις. ό,τι και να 'ναι. μην το ξεχνάς. μην το ξεχάσεις ποτέ.

πάάάμεεε βόλτα; τι; μόνο εσύ θα το λες; και για να δεις πόσο καλός είμαι, κατούρα και χέσε όπου θες. όλο όχι εδώ, όχι εκεί, όχι παραπέρα. το καταλαβαίνω, μην νομίζεις. αλλά οκ. και να πιτσιλίσω λίγο ένα δέντρο στο πεζοδρόμιο; σιγά. τέλος πάντων. άντε φόρα παπούτσια και πάμε. πάμε λέμε. ή θες να κάτσουμε εδώ; θα κάτσω εδώ μαζί σου. θα βάλεις κάνα πατάκι στο γραφείο; σαν να έχει αρχίσει η ψύχρα. και τα αισθάνομαι πιο κρύα τα πλακάκια το βράδυ. σε βλέπω. σε νοιώθω. δεν με ξεγελάς εμένα. θες να ακούσουμε μουσική; να μιλήσουμε; να ψιθυρίσουμε; να σιωπήσουμε; να κοιταζόμαστε; να χαμογελάμε; να κουνήσω την ουρά; να στρίψω το κεφάλι; να! σ' αγαπώ πολύ. το ξέρεις. ό,τι και να 'ναι. μην το ξεχνάς. μην το ξεχάσεις ποτέ.


όλα καλά θα πάνε. θα δεις. το μυρίζομαι. το αισθάνομαι. θες να αγκαλιάσουμε τις σιωπές μας; να μιλήσουμε τις σιωπές μας; να μην φοβάσαι; νοιώσε το ένστικτό σου. δεν βλέπεις εμένα; από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, από την πρώτη φορά που μου χάιδεψες το κεφάλι, το κατάλαβα. θυμάσαι; και ας ένοιωθα ακόμα φοβισμένος. και κρύφτηκα κάτω από το τραπέζι της κουζίνας. μα ήξερα. όπως ήξερες. δεν είχες πει τίποτα. μόνο χαμογέλασες. και με χάιδεψες. τόσο διαφορετικά. τόσο αληθινά. μερικοί φόβοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. να κουνήσεις την ουρά. να στρίψεις το κεφάλι. να χαμογελάσεις. πιο αληθινά. πιο δυνατά. να νοιώσεις πιο δυνατός. σαν διαδρομή. να πετάξεις. να παραβλέψεις την βαρύτητα. να παραβλέψεις όλα αυτά που σε έκαναν να νοιώθεις αδύναμος. εγκλωβισμένος. να ψάχνεις ένα πόμολο. να παραβλέψεις όποιες δυσκολίες. όποιες πευκοβελόνες. όποιες κουτσουλιές. όλα έχουν τον ρόλο τους. να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. το όνειρό σου. να το κάνεις αλήθεια. να το νοιώσεις ελευθερία. σαν να πετάξεις. και ας έχεις πέσει τόσες φορές. και ας είναι μέχρι την κάτω ταράτσα. είναι το όνειρο. που έγινε αλήθεια. τι να κάνω; να κουνήσω την ουρά; να στρίψω το κεφάλι; τι;


26 σχόλια:

Αρκούρης είπε...

1.είναι κούκλος!
2.γιατί άργησες να τον κουρέψεις??? :)
3.αγαπώ "ρετσινοπευκοβελονομίγμα" (ως λέξη και μόνο)
4.σου στρίβω το κεφάλι και σε καληνυχτίζω

υγ.όλα θα πάνε καλά - το ξέρεις αυτό.

Αρκούρης είπε...

υγ.2.το βίντεο καταπληκτικό...

Leviathan είπε...

popo ti fatsoula einai auti!!!!!!kouklaki!!!kalo mina!!!

Hfaistiwnas είπε...

Άχου το!!!! Το έβγαλες και στο μπλόγκ τώρα; Δώσε χαιρετ. και πες του θα τον χαϊδέψω την επόμενη φορά! λολ!
Είσαι και αστείος πανάθεμά σε!
Είδες που το σκυλάκι τα καταλαβαίνει όλα;;; Σε πιάνει από χιλιόμετρα από παρουσία μέχρι ψυχολογία!
Ωραίο τραγούδι.. αν και μια λύπη τση φέρνει.. στέρηση της ελευθερίας ...

Ανώνυμος είπε...

Τι εκπληκτικό κείμενο...:-)
Κι ακόμη πιο όμορφο σκυλάκι!

Βλέπεις, τα πλασματάκια αυτά μυρίζονται από μακριά την κατάσταση...κι ειδικά εκείνων που αγαπούν...

Αν τ' όνειρο έγινε πραγματικότητα, πέτα...κι ας είναι μέχρι την κάτω ταράτσα...!

Τα φιλιά μου και καλό μήνα...:-)

Ανώνυμος είπε...

μπάσνιά μου, είναι κούκλος.
Το ζώον (εγώ) δεν ξέρω πως να κάνω αποστολή φωτο, αλλιώς θα σου στελνα και τον δικό μου. (τζάκ ράσελ είναι κι αν δεν ξέρεις ποιά ράτσα είναι, θυμίσου τη ταινία Η ΜΑΣΚΑ, και ένα σκυλός που χοροπηδάει σαν βατραχος!! Ε αυτό είναι).
Φιλί κοραλένιο για ένα όμορφο βράδυ και έναν καλό μήνα.

ProFyLaKtiKo είπε...

i hate dogs

the boy with the arab strap είπε...

πανεμορφος και τρηφερος φαινεται αλλα διαφωνω με το κουρεμα των σκυλων , δεν ειμια σιγουρος οτι το χρειαζονται.
το κειμενο απιστευτο ισως απο τα καλυτερα σου!!!!
αλλα το βιντεακι τι το'θελες να μας απωτελειωσεις ?
ειχα διαβασει και το βιβλιο παλια , ειναικαλη η μεταρα του στην οθονη.
ακου και τον σκυλακο καλα τα λεει.
οσο για τα περιστερια @#@# @φρικη

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφο σκυλάκι, και κυρίως τι έξυπνο!!!

tovenito είπε...

που πήγε η ανατροφή σου θείε; που γράφεις το ρήμα χέζω σε διάφορες βερσιόν;
η εξομολογήση του μόμπυ είναι αυτή;
βασνιακό τον έχεις κάνει τον έρημο!
αγαπάμε ρετσινοπευκοβελονόμιγμα όπως και κοτσιλοπιτσιλόχεσμα!
ο λεκές είναι δημιουργικότητα και φαντασία. λερώνει βέβαια, αλλά όλα καλά θα πάνε

b|a|s|n\i/a είπε...

[Αρκούρης]
1. καλό παιδί! που λένε
2. τρεξίματα, από εδώ, από εκεί, την μία φορά, αναβλήθηκε λόγω έκτακτου περιστατικού
3. ο τόνος στο ο. ρετσινοπευκοβελονόμιγμα. ;)
4. το στρίβω από την άλλη και ανταποδίδω. καλημέρα! πλέον
υγ1 αυτό ελπίζω
υγ2 η ταινία είναι από τις πιο αδιανόητες έβερ. την είχα δει στην εφηβεία μου. απίστευτη!

[Leviathan]
πολύ καλό μήνα!
μόμπυ κουνά ουρά, ανταποδίδοντας

[Hfaistiwnas]
βρε ήτανε. εδώ και καιρό. του έδωσα. τα καταλαβαίνει. τα αισθάνεται. συμπάσχει. συνχαίρεται.
ίσα ίσα, αίσθηση ελευθερίας

[Alexis]
φιλιά και πολύ καλό μήνα. καλύτερο!
αν. στην διαδρομή προς το να.

[zanzibar]
καλούλης είναι :)
κάτω από το θέμα, σε σύνθεση νέου μηνύματος, γράφει επισύναψη αρχείου, κλικ εκεί, επιλέγεις την φώτο, και αυτό ήταν.
φιλιά πολλά, καλό μήνα, με καλύτερους αναπτήρες :)

[ProFyLaKtiKo]
γουφ!

[κρασι και νερο στα ονειρα μας]
η αλήθεια είναι ότι οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι στην μύτη και το στόμα, και όχι στο δέρμα, έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. αλλά πρέπει να τον δεις κάθε φορά που κουρεύεται πώς κάνει. λες και έχει απαλλαγεί από ένα βάρος. και ειδικά το καλοκαίρι είναι και θέμα καθαριότητας.
το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, μα την ταινία την είχα δει έφηβος, και είχα ταυτιστεί σε πολλά. αδιανόητη ταινία.
καλά τα λέει. τον παρακολουθώ να ακούσω τι άλλο θα μου πει :)
άσε, αυτές οι σιχαμένες οι κοτσιλιές, έλεος ώρες ώρες, και τα πούπουλα μετά, και είναι η εποχή τώρα που αλλάζουν φτερά

[Akon]
:$

[tovene592]
θείο να πεις τον θειό σου.
δεν έχει μάθει ακόμα το αφοδεύω.
μέχρι να το πει, έχει χέσει ήδη.
ποιος έχει κάνει ποιον δεν ξέρω!
ο λεκές είναι λεκές. ενδεχομένως εμείς να τον βλέπουμε σαν δημιουργικότητα και φαντασία, σε στιγμές. όλα καλά να πάνε

Ανώνυμος είπε...

ποιό θέμα, ποιά σύνθεση νέου μηνύματος; που τα βρίσκω όλα αυτά; Σε σχόλιο θέλω να βάλω φωτο. Γίνεται; να σου δείξω "Μπιάνκο" θέλω.

BUTTERFLY είπε...

Απιστευτη φατσουλα! Κι εξυπνος αν κρινω απο τα λογια του....
Απο τα καλυτερα σου κειμενα...
Πηδα στην ταρατσα η στο κενο και ζησε το ονειρο σου!

Unknown είπε...

" μερικοί φόβοι θέλουν περισσότερο χρόνο " ...

μάτια μου...

:)

φιλιά βρόχινα...

b|a|s|n\i/a είπε...

[zanzibar]
σε σχόλιο δεν γίνεται.
εκτός αν τον έχεις σε κάποιο λινκ αλλού.
οπόταν παραθέτεις το λινκ.
αλλά μπορείς να κάνεις και μία ανάρτηση μπιάνκο :)

[BUTTERFLY]
καταλαβαίνει πολλά
στον αέρα αισθάνομαι ήδη
το πού, πώς και αν προσγειωθώ δεν ξέρω

[Νεράιδα της βροχής]
...να χαμογελάσεις πιο αληθινά πιο δυνατά

φιλιά μελαγχολικά αισιόδοξα

Roadartist είπε...

Τι γλύκας είναι αυτόςςςς?????
.....................έλιωσα..!!!

Αρκούρης είπε...

3.μπα, θα διαφωνήσω, νομίζω. Γιατί δε λέει να τονίζεται ένα από τα συστατικά. Αφού είναι μίγμα, πρέπει όλα να συνεισφέρουν το ίδιο :Ρ

υγ.1.δεν το ελπίζω. Το γνωρίζω! It all works out in the end. If it doesn't, it's not the end. Καλό βράδυ!

b|a|s|n\i/a είπε...

[Roadartist]
:$, το 'ξερα ότι θα κλέψω την παράσταση
κουνάει και την ουρά
:) πολύ καλό μήνα

[Αρκούρης]
χμ :) ρετσίνοπευκοβελόνομίγμα
υγ1 γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω;

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλά τι φάτσα είναι αυτή? Με λίγωσες τώρα, λέμε!!!

υγ όποτε θέλεις πάμε στην Άννα!!!

Sogian είπε...

Εξαιρετικό!!! Τρυφερό, ανθρώπινο, συμπονετικό. Μας λείπει αυτό το συναίσθημα... Τουλάχιστον εμένα μου λείπει. Μακάρι να είχαμε όλοι τόσο έκδηλη ευαισθησία.

Μεγάλο φιλί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τι κούκλος είναι αυτός βρε αγόρι μου ,πανέμορφος.Αν είχα κήπο ένα τε΄τοιο σκύλο θα έπαιρνα .Χαίρομαι που ξέρω πόσο τον αγαπάς όπως κι εγώ τη Κλωντίτσα μου.

b|a|s|n\i/a είπε...

[PAVLOS]
λιγούρη γουφ
να πάμε!

[Destiny]
όλοι έχουμε. ο τρόπος ίσως διαφοροποιείται

[αχτίδα]
συμπαθητικούλης είναι. οκ γλυκούλης :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εύλογες απορίες και προβληματισμοί ενός σιωπηλού και καθόλου απαιτητικού φίλου
"...από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, από την πρώτη φορά που μου χάιδεψες το κεφάλι, το κατάλαβα..."

Πράγματι, απ΄την πρώτη στιγμή το διαισθάνονται

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

b|a|s|n\i/a είπε...

[ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ]
και αυτοί και εμείς
πολλά φιλιά!

mahler76 είπε...

τι γλύκας ο σκύλος σου.

b|a|s|n\i/a είπε...

[mahler76]
σουόρλπ